سخنان بزرگان برای استوری

سخنان ناب برای استوری اینستاگرام ، جملات زیبا برای استوری ، سخنان فلسفی برای استوری

سخنان بزرگان برای استوری

سخنان ناب برای استوری اینستاگرام ، جملات زیبا برای استوری ، سخنان فلسفی برای استوری

یک برنامه فوتبالی با اجرای مزدک میرزایی در رمضان

فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , حکیم بزرگ فیلسوف ایرانی , فیلسوف ایرانی ارد بزرگ  , بزرگ شیروان فیلسوف ایرانی , بزرگترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , برترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , بهترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , محبوبترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , استاد ارد بزرگ  فیلسوف ایرانی , استاد حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , ارد حکیم فیلسوف ایرانی , استاد اردحکیم فیلسوف ایرانی , اردبزرگ فیلسوف ایرانی , حکیم اردبزرگ فیلسوف ایرانی , بزرگ شهر شیروان فیلسوف ایرانی , فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , حکیم استاد اردبزرگ فیلسوف ایرانی , پدر فلسفه نوین حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , پدر واژه های زرین حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , پدر واژه های زرین استاد ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , مجتبی شرکا فیلسوف ایرانی , مجتبی شرکاء فیلسوف ایرانی , استاد مجتبی شرکا فیلسوف ایرانی , استاد مجتبی شرکاء فیلسوف ایرانی , استاد ارد شرکا فیلسوف ایرانی , استاد ارد شیروانی فیلسوف ایرانی , حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی در شهر کرج زندگی می کند , بزرگترین فیلسوف تاریخ ایران حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی است , بزرگترین فیلسوف پارسی زبان حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی است , برترین فیلسوف فارسی زبان حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , فیلسوف برجسته ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف نامدار ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف مشهور ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف معاصر ایرانی حکیم ارد بزرگ , حکیم ارد بزرگ فیلسوف شهیر ایرانی , استاد ارد بزرگ فیلسوف ایرانی ، حکیم ارد بزرگ فیلسوف معروف ایرانی
یک برنامه فوتبالی با اجرای مزدک میرزایی در رمضان
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 خرداد 1394 ساعت 13:09 | شماره خبر : 1984082147863237197 تعداد بازدید: 228

مجموعه «به رنگ فوتبال» در 25 قسمت در شبکه مستند سیما تولید شد و در ماه مبارک رمضان هر شب به جز جمعه‌ها پخش می‌شود.

این مجموعه مستند که با اجرای مزدک میرزایی روی آنتن می رود به حقایق پشت پرده فوتبال در سراسر جهان می پردازد و در هر قسمت داستان‌هایی مجزا و مرتبط با فوتبال را روایت می‌کند؛ داستان‌هایی که در مستطیل سبز رخ نمی‌دهند.

در این مجموعه سعی شده زندگی و دل مشغولی‌ فوتبالیست‌ها و فوتبال دوستان تشریح شود. مصاحبه و نمایش بخشی از زندگی شخصی فوتبالیست‌‎ها، بازی‌های باشگاهی و یک بازی ملی و همچنین حواشی حضور هواداران در این بازی‌ها بخش‌های دیگری از «به رنگ فوتبال» است.

«به رنگ فوتبال» از پنجشنبه - 28 خرداد ماه - هر شب به جز جمعه‌ها ساعت 21:30 از شبکه مستند پخش می‌شود. (ایسنا)


فیلسوف ایرانیحکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , حکیم بزرگ فیلسوف ایرانی , فیلسوف ایرانی ارد بزرگ  , بزرگ شیروان فیلسوف ایرانی , بزرگترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , برترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , بهترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , محبوبترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , استاد ارد بزرگ  فیلسوف ایرانی , استاد حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , ارد حکیم فیلسوف ایرانی , استاد اردحکیم فیلسوف ایرانی , اردبزرگ فیلسوف ایرانی , حکیم اردبزرگ فیلسوف ایرانی , بزرگ شهر شیروان فیلسوف ایرانی , فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , حکیم استاد اردبزرگ فیلسوف ایرانی , پدر فلسفه نوین حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , پدر واژه های زرین حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , پدر واژه های زرین استاد ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , مجتبی شرکا فیلسوف ایرانی , مجتبی شرکاء فیلسوف ایرانی , استاد مجتبی شرکا فیلسوف ایرانی , استاد مجتبی شرکاء فیلسوف ایرانی , استاد ارد شرکا فیلسوف ایرانی , استاد ارد شیروانی فیلسوف ایرانی , حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی در شهر کرج زندگی می کند , بزرگترین فیلسوف تاریخ ایران حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی است , بزرگترین فیلسوف پارسی زبان حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی است , برترین فیلسوف فارسی زبان حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , فیلسوف برجسته ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف نامدار ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف مشهور ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف معاصر ایرانی حکیم ارد بزرگ , حکیم ارد بزرگ فیلسوف شهیر ایرانی , استاد ارد بزرگ فیلسوف ایرانی ، حکیم ارد بزرگ فیلسوف معروف ایرانی
مکث
تاثیرات بلندمدت با کارهای بلندمدت
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 خرداد 1394 ساعت 13:03 | شماره خبر : 1984077095331287042 تعداد بازدید: 49

دنباله‌سازی بر مجموعه و سریال‌های نمایشی گرچه در ایران سن و سالی ندارد، اما در دنیا از سبقه‌ای طولانی برخوردار است؛ هم در سینما و هم تلویزیون. نه تنها بر آثار سینمایی، که ادامه‌ها ساخته شده است بر سریال‌های تلویزیونی پرمخاطب که اتفاقا گاه در برقراری ارتباط با مخاطب از سلف یا اسلاف خود هم سبقت گرفته و بیشتر بر دل و جان بیننده نشسته‌اند.

گاه دنباله‌های یک سریال نه‌تنها به یک سری خلاصه نمی‌شود که فصل‌ها پایه می‌گیرد و ریشه می‌زند در ادامه آن. ادعای اندک بودن سابقه دنباله‌سازی در کشورمان از این بابت است که تعداد دنباله‌هایی که بر سریال‌های موفق از زمان تاسیس تلویزیون در ایران تا به امروز ساخته شده شاید به تعداد انگشتان دو دست نرسد، که نمی‌رسد. اما در یکی دو سال اخیر در بر پاشنه دیگری می‌چرخد و خبرهایی در راه است. ادامه‌سازی بر سریال‌های موفق در دستورکار قرار گرفته و وارد مرحله جدی شده است؛ نشانه‌هایش هم حضور دو سریال که ادامه‌ای هستند بر آثار موفق و پرمخاطبی که سال‌های گذشته از رسانه ملی به نمایش درآمده‌اند در میان مجموعه‌هایی که قرار است در ماه مبارک رمضان مهمان خانه‌های مردم شوند؛ دردسرهای عظیم 2 و پایتخت 4. اگر این دو سریال بتوانند موفقیت‌های گذشته را تکرار کنند آنگاه راه را برای دیگر مجموعه‌ها نیز گشوده و دست مدیران گروه فیلم و سریال شبکه‌های سیما را برای برنامه‌ریزی و تخصیص بودجه برای ساخت دنباله‌های اینچنینی بازمی‌گذارند.

در این میان همه سریال‌هایی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی از تلویزیون به نمایش درآمده‌اند «پایتخت یک» نمونه استثنا و البته ممتاز است. این امتیاز از این بابت به ساخته سیروس مقدم تعلق می‌گیرد که او تا امروز چهار سری از این سریال را جلوی دوربین برده که سه نمونه موفق بوده و برای قضاوت درباره سری آخر باید چند روز دیگر دندان روی جگر گذاشت و صبر کرد تا موسم پخش آن فرا برسد.

دنباله‌سازی البته الزامات و بایدها و نبایدهای خودش را دارد؛ گروه سازنده اتفاقا باید توان و انرژی بیشتری را برای فصل جدید به نسبت سری قبل صرف کند تا حاصل کار اگر هم از گذشته مطلوب‌تر نباشد، لااقل ضعیف‌تر هم نشود و در یک جهت قرار گیرند. خلاقیت و ابتکار در این میان نقش اساسی دارد و حرف اول و آخر را می‌زند.

ساخت ادامه‌هایی بر آثار نمایشی تلویزیون رنگ و بوی جدی گرفته است؛ دلیلش هم شاید این سخن دکتر سرافراز، رئیس رسانه ملی که گفته اگر علاقه‌مند به تاثیرات بلندمدت هستیم باید کارهای بلندمدت هم بسازیم.

محسن محمدی/ گروه رادیو و تلویزیون


فیلسوف ایرانی
نذری کتاب در ماه مهمانی خدا

ایام ماه مبارک رمضان، ایام ویژه‌ای برای نذری دادن است، اما این بار صحبت از نذری‌های خوردنی نیست، بلکه سخن از نذری فرهنگی آن هم در قالب کتاب است.
 

به گزارش جام جم، یکی از انتشاراتی های تهران در یک حرکت خودجوش به کمک برخی ناشران، شاعران، نویسندگان و خیرین اقدام به نذری کتاب در ماه مبارک رمضان کرده است. براساس این نذر، قرار است هر کتاب را حداقل پنج نفر بخوانند .

انتشارات هزاره ققنوس امسال قصد دارد در ماه مهمانی خدا، طرح نذر کتاب را اجرا کند. حاجی آبادی، مدیر این انتشارات در گفت وگو با خبرنگار ما بیان کرد: این طرح به نام حقیر و انتشارات هزاره ققنوس در اداره مالکیت حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است. شعار ما «نذری خواندنی پیش از افطار» است. ما در این طرح سنت حسنه نذری را که فرهنگی ایرانی ـ اسلامی است، به یک سنت اروپایی ـ اروپایی گره زده ایم که می گوید «کتابت را بخوان و جا بگذار.»

او با بیان این که هدف این طرح خوانده شدن کتاب است، گفت: برخلاف بسیاری از طرح ها که در آن هدف نهایتا چاپ کتاب و هدیه آن به دیگران است، این طرح می خواهد مردم کتاب بخوانند، به همین دلیل کتابی را که نذر می شود حتما باید پنج نفر بخوانند و پس از آن که کتاب را خواندند، به نفر بعد بدهند.

به گفته حاجی آبادی، در این طرح چند گروه درگیر هستند؛ نخست گروه ناشران و نویسندگانی که کتاب های خود را به قیمت نیم بها نذر می کنند و به ستاد ما می دهند. در ستاد یک گروه کارشناسی است که این گروه از شاعران و نویسندگان معروف هستند و بررسی می کنند آیا کتاب ارائه شده قابلیت عرضه به مردم را دارد یا نه. درواقع کتاب نذری باید به درد مردم بخورد.

این ناشر ادامه داد: گروه دوم خیرین فرهنگی هستند که 50 درصد دیگر بهای کتاب را می پردازند. در سال های گذشته تاکنون حدود 2000 نفر از افراد را شناسایی کردیم. این افراد هر کتابی را که مایل باشند، انتخاب می کنند و نصف بهای آن را می پردازند، چون نصف دیگر را گروه اول یعنی ناشران و اهل قلم پرداخته بودند.

او گروه سوم را مردم عادی و علاقه مندانی دانست که نذری ها را دریافت می کنند.

حاجی آبادی ادامه داد: شیوه دریافت کتاب ها هم به این صورت است که جاهایی که افطار می دهند، این کتاب ها را در قالب بسته فرهنگی ارائه می کنند که بجز غذای جسم، غذای روح هم عرضه می کنند.

مدیر انتشارات هزاره ققنوس اظهار کرد: یکی از شروط نذر این است کسی که کتاب می گیرد، حتما باید وقتی آن را خواند به نفر بعدی بدهد. این که به نفر بعدی بدهد، یک مساله مذهبی و اعتقادی است. در واقع ما می خواهیم با این نذر، کتاب به دست مردم برسد و خوانده شود، برعکس بسیاری از نهادهای دولتی که کتاب ها معمولا خاک می خورد.

ابوالقاسم حسینجانی، شاعر که دو کتابش در این نذر عرضه می شود، به خبرنگار ما گفت: این نذر کار خوبی است، اما در سیستم جاری کل کشور نخودی در آش است. باید بررسی شود آیا این نذر اثری در کتابخوان کردن مردم دارد یا نه و اصلا آیا به درد جامعه می خورد یا نه.

این شاعر ادامه داد: شاید اگر بخواهیم واقعی به موضوع نگاه کنیم، با یک چنین حرکتی قرار نیست اتفاقی بیفتد، اما فراموش نکنیم نذر کتاب یک پله بالاتر از نذری قیمه است.

احمد شاکری، نویسنده هم درباره طرح نذر کتاب در ماه مبارک رمضان بیان کرد: ماه رمضان همان طور که در معارف ما آمده، ماهی است که در آن باید به فکر افرادی بود که استطاعت کمتری دارند. این قبیل برنامه ها مانند نذر کتاب هم در ذیل تعالیم تربیتی و انسان ساز این ماه قرار می گیرد. علتش هم این است که فقر فرهنگی موجب خیلی از ناکامی های دیگر می شود و اهمیتش اگر بیشتر از اهمیت ارزاق نباشد، کمتر از آن نیست.

این نویسنده در ادامه سخنان خود عنوان کرد: نذر کتاب باعث می شود کسانی که به کتاب دسترسی ندارند یا توان خرید هر کتابی را ندارند، بتوانند کتاب های مورد نیاز خود را بخوانند.

شاکری بیان کرد: اگر می شد این نذر مناطقی از کشور را پوشش دهد که به چرخه کتاب دسترسی ندارند، مناسب تر بود. به هر حال اقدام خوبی است که می تواند به مرور زمان گسترش پیدا کند.

این داستان نویس گفت: اتفاقا نویسندگان معمولا کتاب های زیادی دارند که یا آن را خوانده اند و دیگر به کارشان نمی آید یا اصلا آن را نخواهند خواند. می توانند در قالب این طرح،آن کتاب ها را نذر کنند تا بقیه بخوانند.


فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , حکیم بزرگ فیلسوف ایرانی , فیلسوف ایرانی ارد بزرگ  , بزرگ شیروان فیلسوف ایرانی , بزرگترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , برترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , بهترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , محبوبترین فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , استاد ارد بزرگ  فیلسوف ایرانی , استاد حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , ارد حکیم فیلسوف ایرانی , استاد اردحکیم فیلسوف ایرانی , اردبزرگ فیلسوف ایرانی , حکیم اردبزرگ فیلسوف ایرانی , بزرگ شهر شیروان فیلسوف ایرانی , فیلسوف ایرانی حکیم ارد بزرگ , حکیم استاد اردبزرگ فیلسوف ایرانی , پدر فلسفه نوین حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , پدر واژه های زرین حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , پدر واژه های زرین استاد ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , مجتبی شرکا فیلسوف ایرانی , مجتبی شرکاء فیلسوف ایرانی , استاد مجتبی شرکا فیلسوف ایرانی , استاد مجتبی شرکاء فیلسوف ایرانی , استاد ارد شرکا فیلسوف ایرانی , استاد ارد شیروانی فیلسوف ایرانی , حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی در شهر کرج زندگی می کند , بزرگترین فیلسوف تاریخ ایران حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی است , بزرگترین فیلسوف پارسی زبان حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی است , برترین فیلسوف فارسی زبان حکیم ارد بزرگ فیلسوف ایرانی , فیلسوف برجسته ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف نامدار ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف مشهور ایرانی حکیم ارد بزرگ , فیلسوف معاصر ایرانی حکیم ارد بزرگ , حکیم ارد بزرگ فیلسوف شهیر ایرانی , استاد ارد بزرگ فیلسوف ایرانی ، حکیم ارد بزرگ فیلسوف معروف ایرانی

  • جوانان باید بدانند ، برای رسیدن به آرزوهای بزرگ ، لاجرم نباید همه چیز ، همین آغاز مهیا باشد ، بدون خجالت به کاری (حتی ساده و پیش پا افتاده) مشغول شوید ، کار و کوشش شما ، درهای پیروزی را ، یکی پس از دیگری ، خواهد گشود . حکیم ارد بزرگ
  •  پاکترین آرزوها ، در سینه مهربانان است . حکیم ارد بزرگ
  • آدمیان تنها با مهر ، به یکدیگر گره می خورند . حکیم ارد بزرگ
  • ماندگارترین نوا ، آهنگ مهربانی است . حکیم ارد بزرگ
  • مهری ماندگار می ماند ، که در آن ادب و برخورد درست ، هویدا باشد . حکیم ارد بزرگ
  •  آزادیخواهی ، نجابت و شرف ، مایه سرفرازی ایرانیان بوده و هست . حکیم ارد بزرگ

http://sokhanan-bozorgan.pops.tv/t220-topic

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد